Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

liceul ludovic mrazekPloieștiul va începe noul an școlar cu mai puține unități de învățământ. La propunerea Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Consiliul Local a adoptat un proiect care prevede desființarea unui liceu și a două grădinițe cu program normal.

Proiectul adoptat de Consiliul Local Ploiești aduce modificări în rețeaua școlară din municipiu. Astfel, Grădinița cu program normal nr. 8, de pe str. Traian, își pierde personalitatea juridică, urmând ca, din toamnă, să fie arondată Grădiniței cu program prelungit nr. 35.

Documentul se referă, însă, și la desființarea unor unități de învățământ. Sunt vizate Grădinița nr. 7, de pe str. Zefirului, și Grădinița nr. 3, de pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, ambele cu program normal.

De asemenea, a fost aprobată, de CL Ploiești, desființarea Liceul Tehnologic "Ludovik Mrazek", care devenise oricum structură a Liceului Tehnologic "Anghel Saligny". Elevii de la "Ludovic Mrazek" vor învăța în clădirea L. T. "Anghel Saligny", iar autoritățile vor ca în locul liceului desființat să organizeze o nouă unitate școlară, cu profil sportiv și pentru învățământul dual.

Back To Top