Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

112 ambulantaCaz şocant în comuna prahoveană Ciorani! Un bărbat a murit asfixiast, după ce s-a înecat cu mâncare, primele informaţii fiind că incidentul bizar a avut loc la o întrunire publică organizată de primarul localităţii. Poliţia a deschis un dosar penal, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul, dosar in rem, asta însemnând că se fac cercetări cu privire la fapta în sine, fără a fi vizată o persoană anume.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, imediat după ce în localitate s-au disputat două meciuri de fotbal în care a jucat şi echipa din localitate, informează Mediafax.

Surse judiciare au declarat au declarat, joi, corespondentului Mediafax, că după cele două partide de fotbal, primarul din Ciorani, Marin Voicu, a organizat o petrecere, iar unui bărbat în vârstă de 52 de ani i s-a făcut rău în timp ce mânca. A fost chemată Ambulanţa, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Potrivit necropsiei efectuate, moartea bărbatului a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu un bol alimentar. Poliţiştii din Prahova fac cercetări, in rem, pentru ucidere din culpă.

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere în acest caz. În schimb, pe pagina personal de Facebook edilul postase încă de sâmbătă mai multe fotografii şi un mesaj, afirmând că a avut loc o întâlnire “constructivă” cu pensionarii din localitate.

Back To Top