Categorie: Știri locale

accident circulatie masina politieNu mai puţin de şapte autoturisme au fost implicate în două accidente rutiere petrecute vineri după-amiază pe DN 1, în Prahova, în dreptul oraşului Băicoi, la distanţă de câteva sute de metri unul de celălalt. Două victime, câte una de la fiecare coliziune, au avut nevoie de transport la spital pentru îngrijiri suplimentare, iar Poliţia a anunţat că traficul rutier pe acest tronson al Drumului Naţional 1 a fost restricţionat pe sensul de mers dinspre Braşov spre Bucureşti.

Primul accident s-a produs la kilometrul 73+300 al DN 1, în jurul orei 14.45. Au fost implicate nu mai puţin de cinci maşini, în care se aflau şapte persoane. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a trimis la faţa locului o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Şase dintre cei şapte pasageri au scăpat cu răni minore sau numai cu sperietura, o singură victimă, o femeie, necesitând transportul la spital pentru investigaţii suplimentare, potrivit informaţiilor transmise de ISU Prahova.

La scurt timp şi doar câteva sute de metri distanţă, a avut loc o altă coliziune, de data aceasta între două maşini, la kilometrul 72+900, tot în dreptul oraşului Băicoi, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, care au anunţat că o persoană a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital. Traficul pe DN1 în această zonă a fost restricţionat.

Ambele coliziuni au avut loc pe sensul Braşov-Bucureşti.

Back To Top