Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

accident maneciu dn1a copii lovitiUn copil în vârstă de 1 an şi 6 luni şi unul de 9 ani au fost răniţi grav, marţi, într-un accident produs în Prahova, pe Drumul Naţional 1A, în comuna Măneciu. Accidentul a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 31 de ani, care a scăpat maşina de sub control şi a ieşit de pe carosabil, lovind doi minori aflaţi pe marginea drumului. Fiul femeii, copilul de nici doi ani, se afla în autoturism şi a suferit un traumatism cranio-cerebral, are un hematom frontal și parietal stâng, dar și o fractură la piciorul drept, potrivit primelor informaţii. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, însă medicii au constatat că starea de sănătate a victimei s-a înrăutăţit şi au solicitat transportarea minorului cu un elicopter la un spital din Capitală, acesta intrând în comă. Copilul urmează să fie transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Tot acolo ajunge şi copilul în vârstă de 9 ani care a fost accidentat de şoferiţă. Acesta este de asemenea în comă, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism abdominal.

Un băiat de 6 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital drept, dar și un traumatism abdominal. Femeia care conducea mașina a suferit un traumatism la coloană, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Citiţi AICI mai multe detalii despre accidentul de pe DN1A!

Back To Top