Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

pod dn1 barbat ameninta ca se aruncaUn prahovean a provocat haos, marţi după-amiază, după ce s-a urcat pe un pod de cale ferată care trece peste Drumul Naţional 1, în zona municipiului Câmpina, ameninţând că se aruncă de la înălţime.

Bărbatul a urcat pe pod în jurul orei 13.00 şi s-a oprit aproape de mijlocul acestuia, deasupra DN1.

 

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, acesta solicită urgentarea unei anchete penale, reclamând că soţia i-ar fi furat o sumă de bani şi că Poliţia n-a finalizat ancheta. Reclamaţia fusese depusă la postul de Poliţie din Poiana Câmpina, în luna martie a acestui an, iar în cauză se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului, au transmis reprezentanţii IJP  

O maşină de poliţie aflată la eveniment, staţionată, cu semnalele luminoase în funcţiune, a fost lovită în spate de un autoturism.

Update - Bărbatul a coborât în jurul orei 15.30 și a fost preluat de medicii de la fața locului, urmând ca acesta să fie internat, cel mai probabil într-o secție de psihiatrie.

Back To Top