Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

dr.alin scarlat boldestiLocuitorii orașului Boldești - Scăeni au celebrat, la finalul săptămânii trecute, 50 de ani de la atestarea documentară a localității.

 

În cadrul evenimentului organizat la Casa de Cultură Boldești-Scăeni, reprezentanții administrației au încercat să le arate cetățenilor că localitatea se poate mândri cu un patrimoniu cultural bogat, de acest oraș lui legându-se numele sonore, personalități puternice care au reprezentat localitatea cu cinste în lume. Cu acest prilej, în prezența a numeroase persoanlități care au răspuns invitației de a participa la sărbătoarea de la Boldești, autoritățile locale doctorului Mihai Alin Scarlat, pentru o activitate asiduă și îndelungată în cadrul comunității locale, anunță Observatorul Prahovean.

O altă poveste de viață foarte interesante întâlnire în cadrul acestei manifestări a fost cea a profesorului Cristian Petru Bălan, acum cetățean american, care la onorabila vârstă de 82 de ani traversează oceanul în fiecare an pentru a celebra alături de concetățenii lui, ziua orașului care i-a dat rădăcinile, mai scrie sursa citată.

Sursa: Observatorul Prahovean

Back To Top