Categorie: Știri locale

accident bd republicii 18 iun 18O coliziune între două autoturisme a paralizat traficul rutier în centrul municipiului Ploieşti. Şi aşa dificilă la orele de vârf, traversarea intersecţiei dintre Bulevardul Republicii şi străzile Take Ionescu şi C.D. Gherea a devenit o adevărată aventură pentru conducătorii auto. Accidentul rutier s-a produs luni, în jurul orei 12.30, în această intersecţie. Potrivit primelor cercetări, cauza a fost nepăstrarea distanţei dintre maşini, fiind vorba despre o coliziune faţă-spate în urma căreia o persoană a fost rănită uşor.

La faţa locului au ajuns echipaje de la Poliţia Rutieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma coliziunii, o maşină a rămas blocată pe Bulevardul Republicii, cu faţa spre sensul de mers dinspre Catedrala Sfântul Ioan spre Poşa Centrală. Din cauza acestui obstacol, dar şi a cioburilor şi resturilor din barele de protecţie răspândite pe jos, celelalte maşini au înaintat cu greu prin această intersecţie. Mai mulţi poliţişti rutieri au început să dirijeze traficul în această zonă. Chiar şi aşa, s-au format cozi mari, care au ajuns până în dreptul următoarei intersecţii, dintre Republicii şi strada Gheorghe Lazăr.

 

Back To Top