Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

containere locuinte modulare scorteni 2018Aproape 100 de familii din judeţul Prahova primesc sprijin financiar de la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale după ce gospodăriile le-au fost afectate de inundaţiile şi alunecările de teren din lunile iunie şi iulie. Cel mai grav caz este în comuna Podenii Noi, unde o casă este într-un pericol iminent de prăbuşire, iar oamenii de aici au primit o locuinţă modulară în care să se adăpostească.

Pe baza evaluărilor făcute de comisiile oficiale, familiile vor primi câte 10.000 de lei de la Ministerul Muncii dacă gospodăriile au fost afectate grav, într-un procent de peste 50%, respectiv 5.000 de lei dacă procentul se situează sub acest prag, în conformitate cu o hotărâre adoptată recent de Guvern. În Prahova, pe baza documentelor oficiale aprobate în această săptămână în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, acest sprijin financiar va fi acordat pentru 97 de familii, din Comarnic, Bărcăneşti şi Podenii Noi, a anunţat Prefectura.

"În Bărcănești, comisia a identificat un număr de 10 locuințe cu grad de avariere mai mare de 50% și 85 de locuințe cu grad de avariere mai mic de 50%. La Comarnic, a fost identificată o locuință afectată de inundații al cărui grad de avariere este mai mic de 50%, iar la Podenii Noi din cele două gospodării menționate a fi afectate de alunecări de teren s-a constatat că în cazul uneia dintre ele gradul de avariere este mai mare de 50%. De altfel, comitetul a hotărât ca persoanei care locuiește în această casă aflată în pericol iminent de prăbușire, să i se distribuie o construcție ușoară din elemente modulate. În cazul celor 80 de gospodării de la Măgureni, 4 de la Drajna și 4 de la Poiana Câmpina menționate în procesele verbale, comisia a constatat că acestea nu intră sub incidența prevederilor HG nr. 480/2018, întrucât apele pluviale au tranzitat gospodăriile fără a produce pagube. În baza aceleiași HG 480/2018, proprietarii celor 97 de gospodării afectate de fenomenelor meteo și hidro periculoase din Bărcănești, Podenii Noi și Comarnic, vor primi ajutoare de urgență, al căror cuantum este diferențiat în funcție de gradul de afectare al locuințelor, după cum urmează: câte 10.000 de lei pentru familiile sau persoanele singure ale căror gospodării au fost afectate în proporție de peste 50% inclusiv și câte 5.000 de lei pentru familiile sau persoanele singure ale căror gospodării au fost afectate în proporție de până la 50% inclusiv", a anunţat Prefectura Prahova, într-un comunicat de presă.

Astfel de locuinţe modulare au mai ajuns în Prahova şi după alunecările de teren din primăvara acestui an, când Guvernul a repartizat containere pentru nouă familii din judeţ. Mai multe detalii găsiţi AICI.

Back To Top