Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

perchezitii ipj ph august 18Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploiești au efectuat în această săptămână 12 percheziții la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi racolat tinere prin metoda „loverboy”, iar apoi le-ar fi exploatat sexual în Austria și România. Şapte persoane au fost arestate preventiv.

„Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploiești, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au documentat activitatea unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism. Astfel, la data de 1 august 2018, polițiștii au efectuat 11 percheziții în țară, 10 în Prahova și una în Brașov, la persoane bănuite că ar face parte din grupul vizat. De asemenea, alți doi polițiști au participat la o percheziție pe teritoriul Austriei, activitate desfășurată cu sprijinul polițiștilor BKA Austria și LKA Viena. Colaborarea cu autoritățile austriece s-a derulat în baza unui ordin european de anchetă”, se arată într-un comunicat de presă trimis vineri de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova.

„De la imobilele percheziționate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 6 telefoane mobile, o tabletă, 16 cartele SIM, înscrisuri și 2.415 euro. Din anchetă au rezultat indicii că membrii grupării ar fi racolat, prin metoda «loverboy», și exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul României și Austriei. Pe numele a 7 persoane au fost emise mandate de arestare preventivă, acestea fiind cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și proxenetism. Mandatele de percheziție au fost puse în aplicare cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești”, se mai arată în comunicatul de presă al Poliţiei Prahova.

Back To Top