Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

modernizare loc joaca zoo 10 8 18După ce în decembrie 2017 a fost deschis un nou loc de joacă în interiorul grădinii zoologice de la Bucov, astăzi a avut loc o nouă inaugurare, de data aceasta în urma finalizării unor lucrări de modernizare incluse în etapa a doua a acestui proiect. La fel ca şi în primul caz, lucrările au fost derulate în baza unei sponsorizări oferite de compania petrolieră Lukoil. Această a doua etapă a vizat modernizarea locului de joacă situat în vecinătatea adăpostului pentru maimuţe de la Zoo Bucov, prin aducerea unor noi obiecte de joacă şi extinderea suprafeţei acoperite cu o membrană specială antitraumă, proiectată să protejeze copiii în cazul unor eventuale căzături.

La inaugurarea de astăzi au participat viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, şi deputatul laura Moagher, alături, desigur, de reprezentanţii Lukoil şi ai Administraţiei Parcului "Constantin Stere". Primii care au avut ocazia să încerce noile obiecte de joacă au fost copiii veniţi special pentru acest eveniment de la Centrul Social "Rază de Soare" din Băicoi, care au primit şi cadouri consistente din partea organizatorilor.

"Este o investiţie importantă, una care se lipeşte de o altă investiţie a municipalităţii, privind amenajarea noii parcări de la intrarea în acest minunat parc. Copiii se bucură, sper să reuşim să le oferim cât mai multe ploieştenilor şi tuturor celor care vizitează acest parc, un parc în expansiune, prin modificări substanţiale", a afirmat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Deputatul laura Moagher, fost director al Parcului "Constantin Stere", le-a mulţumit reprezentanţilor Lukoil pentru această sponsorizare. "Este un eveniment important pentru parc, pentru Ploieşti şi nu numai, pentru vizitatorii din tot judeţul. Rar se întâmplă acest lucru, sunte multe companii importante în judeţul Prahova, dar nu toate se gândesc şi să facă o investiţie în oraş. Le mulţumesc reprezentanţilor Primăriei şi felicit conducerea Parcului, pentru că au ştiut să colaboreze cu domnii de la Lukoil şi au ieşit lucruri minunate", a afirmat deputatul Laura Moagher.

Back To Top