Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

iluminat publicÎn timp ce numeroase primării din România se chinuie de peste un deceniu să aplice legislaţia privind introducerea cablurilor de comunicaţii şi energie electrică în canale subterane, în oraşul prahovean Urlaţi autorităţile anunţă că pregătesc un proiect european, care vizează modernizarea sistemului de iluminat public, la pachet cu introducerea pe sub asfalt a tuturor cablurilor. Primarul oraşului Urlaţi, Marian Măchiţescu, a anunţat că va transmite cel mai probabil săptămâna viitoare cererea de finanţare de la Uniunea Europeană.

Proiectul, estimat la o valoare totală de 1,8 milioane de euro, propune modernizarea întregului sistem de iluminat, atât pentru carosabil, cât şi orientat spre trotuare, pe artera care tranzitează oraşul Urlaţi, de la intrarea dinspre Albeşti şi până la ieşirea spre comuna Iordăcheanu.

„Proiectul propune modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat stradal şi pietonal, pe străzile 1 Mai, 30 Decembrie şi Orzoaia de Jos, inclusiv în zona cimitirului, practic este vorba despre axa care traversează oraşul de la un capăt la celălalt, începând de la intrarea dinspre Albeşti şi până la ieşirea din Urlaţi. Pe lângă partea de iluminat, vrem ca toate cablurile să fie trase pe sub pământ, nu doar cele pentru iluminatul public, ci şi cele pentru internet şi televiziune sau pentru electricitate. Documentaţia este finalizată, probabil în termen de o săptămână vom depune cererea de finanţare”, a afirmat Marian Măchiţescu, primarul oraşului Urlaţi.

Back To Top