Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

concurs Biciclete lipanestiA doua ediție a concursului "Cupa biciclistului lipăneștean" va avea loc joi, pe 23 august, în comuna prahoveană.

Competiția, organizată de Primăria Lipănești, este structurată pe mai multe categorii. Vor exista curse pentru preșcolari (3-6 ani), elevi din învățământul primar (clasa pregăttioare - cls. a IV-a), învățământul gimnazial (clasele V-VIII), învățământ liceal (clasele IX- XII) și pentru pensionari.

De asemenea, școlile din comună, în colaborare cu administrația locală, propun și un concurs destinat exclusiv fetelor: "Cochete pe biciclete". "Vă rugam să vă alegeți cele mai frumoase ținute, să vă accesorizați cât mai frumos bicicletele și să vă înscrieți la concurs începând cu ora 12! Vă așteptăm cu drag... și cu premii!!!", au anunțat organizatorii.

În ceea ce privește celelalte curse, înscrierile se fac în dimineata concursului, la ora 9.00, la terenul de sport din comuna Lipănești, iar concurenții au ocazia să câștige unul dintre premiile pregătite pentru fiecare categorie sau măcar premiul de participare. Condiția este să se prezintă la competiție cu o bicicletă în stare bună de funcționare și, neapărat, având cască de protecție. De asemenea, copiii vor fi primiți la întrecere numai dacă sunt însoțiți de un adult.

Iar pentru cei care nu practică acest sport, organizatorii anunță că, în paralel, joi se va desfășura și o competiție de table, pentru toate categoriile de vârstă.

Back To Top