Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

oprire apaPentru derularea lucrărilor la rețeaua de apă potabilă din zona de sud a Ploieștiului, APA NOVA va întrerupe, miercuri, alimentarea unor consumatori de pe străzile Democrației și Ștefan cel Mare.

APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 12.30 – 14.30, pe strada Democraţiei (bl. J4, nr. 37, PT13 Veolia Energie) şi pe strada Ştefan cel Mare (bl. K5 - K9), în cadrul operaţiunii de reabilitare a reţelei de apă potabilă din zonă.

"Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil)", au transmis reprezentanții companiei.

Back To Top