Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

prima zi de scoala 2018 sinaiaCursurile noului an școlar au început, și la Sinaia, în cadru festiv, dar și cu o sere de noutăți, anunțate chiar de edilul Vlad Oprea. Cât despre mesajul transmis luni, de acesta, trebuie spus că îndemnul adresat elevilor chiar a fost rupt de clișeele care seacă de valoare mai toate mesajele oficiale, în astfel de ocazii.

 

Cu prilejul festivităților care au marcat începerea anului școlar 2018 - 2019, primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a anunțat o măsură administrativă deosebit de importantă, privind rețeaua unităților de învățământ din localitatea prahovean. "Începem un an școlar nou, cu totul Nou.  Am unificat școlile într-un singur centru bugetar pentru o mai bună organizare. Nu a fost o decizie ușoară, iar rezultatele se vor vedea în câțiva ani", a spus primarul stațiunii în deschiderea unui mesaj pe care l-a și anunțat ca nonconformist:

"Vă așteptați, poate, să va spun lucruri pe care le auziți mereu. Dar, am să vă spun pe acelea pe care nu vi le spune nimeni.

Notele de la școală nu arată potențialul pe care îl are un elev, ci îl determină pe acesta să rămână în interiorul unui sistem social, învechit , prestabilit, care-i poate opri creativitatea, imaginația, dezvoltarea personală.

Notele mari obținute arată adeziunea elevului la un set de cunoștințe standardizate, stabilite de către școală și, în niciun caz, nu scoate în evidența potențialul pe care copilul dvs. îl are!

Știm cu toții zeci de exemple de copii mediocri sau chiar cu note slabe care au demonstrat, după terminarea școlii, că au succes în domeniul de activitate în care au profesat, pentru că au putut să fie creativi.

De aceea, Domnilor Profesori,

cred că trebuie să încurajați creativitatea, sclipirile de geniu pe care le remarcați, să încercați să ieșiți din granițele impuse de lecție, de programa școlară!

Văd în ținerii orașului pe cei care vor deschide drumul țării și al comunității. Ei trebuie să aibă cea mai bună educație pentru a lua cele mai bune decizii.

Îi provoc pe cei care vă educă să vă ghideze spre 2030, să nu vă țină captivi și, mai ales, să învețe de la voi. Și profesorii au nevoie de lecții pentru a rămâne în pas cu timpul. "

Vlad Oprea le-a urat elevilor din Sinaia să aibă un an școlar plin cu... "noi lecții de viață."

Foto: Facebook/ Vlad Oprea

Back To Top