Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

perchezitii ijpprahovaPolițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat, luni dimineaţă, şapte percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni silvice. 7 persoane vor fi aduse cu mandat la audieri, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Percheziţii au avut loc la locuințele unor persoane din județele Prahova și Buzău, bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie - septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras material lemnos, pe care ulterior l-ar fi comercializat.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 40.000 de lei. Vor fi puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, au mai precizat reprezentanţii IJP, care au anunţat că la perchezițiile de luni au participat și jandarmi.

Back To Top