Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Apa Nova Ploiești a anunțat că miercuri, pe 17 octombrie, va opri alimentarea cu apă pentru ploieștenii care locuiesc în cartierul Mitică Apostol, în contextul efectuării unor lucrări în rețea.

 

Comunicatul APA NOVA Ploiești:

Miercuri, 17 octombrie, între orele 10.00 – 22.00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în cartierul Mitică Apostol, ca urmare a unor lucrări realizate de S.C. EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA S.A. la sistemul de alimentare cu apă potabilă aferent Nodului Hidrotehnic Movila Vulpii.

Apa Nova Ploieşti pune la dispoziţia tuturor clienţilor din zonele afectate cisterne de apă mobile.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

Back To Top