Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

 

Situația privind poluarea, la Ploiești, s-a împuțit! La propriu. De vreo două zile, curg sesizările ploieștenilor din zona de nord a municipiului, oamenii reclamând că, după lăsarea întunericului, în cartier miroase pur și simplu a hazna. Putoarea s-ar fi simțit, însă, și mai spre centru. Joi dimineață, același miros greu se simțise și în zona străzii Romană, spre Gara de Nord.

 

Pagina "Stop poluării orașului Ploiești" este plină de sesizări privind putoarea care a invadat nordul și nord-vestul Ploieștiului. Reclamațiile au început să apară miercuri și continuă:

"De 2 ore in Nordul orasului Ploiesti miroase a hazna...Nu mai stiu la ce numar se fac sesizarile"

"Si in seara asta mirosea la fel in zona de nord a orasului"

"Ieri dupa mirosul de hazna a aparut cel de ars, e un proces tehnologic poluant, dar aia d ela garda nu sunt specialisti, sunt niste functionari, habar nu au de mediu si ce sa faca"

"La fel ca și noaptea trecută, un fum gros cu miros puternic de fecale, oare știe cineva ce poate fi???"

"Sulf si hazna!"

"Si in zona Restaurant Caraiman se simte"

"De mai bine de 2 ore, in zona unde locuiesc eu, aproape de Pompieri, este un fum groaznic, parcă arde tot orașul, la început mirosea a găinat! Azi-noapte am făcut sesizare"

Oamenii au reclamat că același miros ar fi ajuns, aseară, și prin zona Păltiniș, dar și mai departe de Ploiești, la Păulești sau la Moara Domnească.

Pe aceeași pagină, cineva a arătat că, joi seară, în fața cimitirului Viișoara, o dubă a Agenției de Protecția Mediului era oprită, cel mai probabil în zonă fiind efectuate măsurători (foto articol). Interesant ar fi ca APM să facă publice datele colectate, deși, potrivit celui care a publicat fotografia, la momentul respectiv, în zonă, nu se mai simțea niciun miros suspect, așa că nu e exclus să aflăm că rar găsești aer curat ca la Ploiești.

--------

Update - Ploieștenii nu s-au înșelat. De două zile, în oraș chiar pute a rahat

Foto: Facebook/ Stop poluării orașului Ploiești

 

Back To Top