Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Deși pare greu de crezut, autoritățile confirmă că mirosul apăsător resimțit în mai multe cartiere din Ploiești, în ultimele două zile (VEZI DETALII), dar și în zone din apropierea municipiului, este de... fecale! Mai precis de bălegar.

Garda de Mediu Prahova, prin Dana Tudorache, a explicat, pentru Observatorul Prahovean, că în urma verificărilor a fost identificată o societate agricolă din comuna Blejoi, care are în exploatare mai multe terenuri din zona cartierului Albert. Se pare că administratorii firmei au cumpărat tone de îngrășământ natural (bălegar) pe care l-au depozitat pe terenurile pe care le cultivă și au început să le împrăștie. Putoarea s-a răspândit rapid, pe fondul temperaturilor ridicate din această perioadă, și a fost adusă deasupra Ploieștiului de vânt.

Reprezentanții GM Prahova au solicitat societății sistarea acțiunii de împrăștiere a bălegarului până când vremea va permitea desfășurarea procesului fără a crea disconfort și a demarat verificări privind modul în care a fost achiziționat îngrășământul, mai scrie sursa citată.

Sursa: observatorulph.ro

Foto ilustrație

Back To Top