Categorie: Știri locale

Polițiștii ploieșteni, sprijiniți de jandarmi, efectuează, marți dimineață, mai multe percheziții la persoane bănuite că, în ultimele două luni, ar fi pătruns prin efracție în imobile nelocuite din municipiu.

 

Cinci percheziții au loc în Ploiești, în această dimineață, informează IJP Prahova, menționând că acțiunile se derulează în cadrul unei anchete privind furturi din locuințe.

"Din cercetări, au rezultat indicii că, în perioada ianuarie - februarie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracție în imobile nelocuite din Ploiești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Ulterior, bunurile respective erau fie vândute în piețe și oboare, fie păstrate în vederea utilizării directe de către persoanele in cauza.  Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la 10.000 de lei", menționează sursa citată.

Update - În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din comiterea furturilor ( electronice, electrocasnice, băuturi alccolice, etc ) precum și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor. Trei persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, a anunțat IJP Prahova.

Back To Top