Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Părinții copilului de numai 7 ani care s-a stins din viață, sâmbătă, în urma unui accident tragic suferit în timp ce se juca în curtea casei, au începu demersurile pentru obținerea actelor de deces și recuperarea trupului micuțului, aflat la Serviciul de Medicină Legală. În ultimele două zile, mai mulți oameni le-au sărit în ajutor, impresionați de necazul care a lovit familia din Gura Vitioarei.

 

Primarul interimar al comunei, Gheorghe Stănescu, a mers duminică după-amiază la familia îndoliată, iar luni dimineață l-a consiliat pe tatăl pornit la drum, pentru obținerea actelor. Părinții și frații copilului care s-a stins din viață sâmbătă îl plâng pe micuț fără a-l putea avea, deocamdată, alături. Trupul acestuia a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei, el urmând să fie preluat de familie după încheierea procedurilor legale în acest caz în care a fost deschis dosar penal de moarte suspectă.

Mai mulți oameni au sărit în ajutorul familiei copilului a murit sâmbătă, spânzurat de leagănul din curtea locuinței, din câte se pare în urma unui accident. Printre ei s-a numărat și edilul Gheorghe Stănescu. "Am ajuns aseară la ei, pentru a mă interesa de ce mai au nevoie, pentru obținerea actelor și pentru pregătirile de înmormântare. Intenționăm să sprijinim familia, de la bugetul local, dar acesta este un demers de durată, prin Consiliul Local. Până atunci, eu și alte persoane am contribuit, în nume personal, încercând să-i scăpăm pe bieții părinți măcar de grija cheltuielilor, în aceste momente grele", ne-a spus primarul interimar al comunei.

Acesta a spus că va încerca să faciliteze accesul familiei și la consiliere psihologică, în urma tragediei de acum două zile.

Vă reamintim că, sâmbătă după-amiază, un băiat de 7 ani, din Gura Vitioarei, a fost găsit spânzurat, de tatăl său, de leagănul din curtea locuinței (VEZI DETALII). Principala ipoteză a anchetatorilor este că minorul ar fi fost victima unui accident. Leagănul din cauza căruia a murit era, de fapt, o improvizație.

Back To Top