Categorie: Știri locale

Asociația "Prahova în Acțiune" aduce, în centrul Ploieștiului, la jumătatea lunii august, cel mai elegant eveniment al verii și, totodată, un protest inedit împotriva poluării. În jur de 300 de bicicliști de toate vârstele sunt așteptați să pedaleze pe tocuri sau la costum, conform dress-code-ului anunțat de organizatori.

 

Cea de-a treia ediție a evenimentului "Tocuri pe biciclete" va avea loc la Ploiești, pe 17 august, începând cu ora 17.00 și promite, ca de fiecare dată, eleganță pe bicicletă și culoare în mișcare.

"Prahova în Acțiune continuă seria evenimentelor care promovează frumosul în Ploieşti!

Ai împlinit 14 ani? Alege ținuta care îți pune eleganța în evidență, accesorizează-ți bicicleta sau trotineta cum știi tu mai frumos și înscrie-te la evenimentul «Tocuri pe biciclete» din data de 17 august 2019, începând cu ora 17.00!

Primii 300 de bicicliști sau trotinetişti înscriși la eveniment vor primi kit-ul de participare care va conține numerele de înscriere la concursurile «Cea mai frumoasă bicicletă», «Cea mai frumoasă trotinetă», «Cea mai feminină ținută» și «Cel mai elegant bărbat», precum și surprizele oferite de partenerii noştri.

Vrem un oraș nepoluat, susținem sănătatea prin mișcare, dorim să atenționăm șoferii în privința partenerilor de trafic pe două roţi și încurajăm ploieștenii să iși exprime eleganța în orice moment al zilei.

Vom reveni cu informații privind traseul de desfășurare şi partenerii evenimentului.

Pentru a face parte dintre cei 300 de participanţi, te invitam să folosești mesageria paginii de Facebook Prahova în Acțiune.

Încrierile se fac exclusiv prin mesaj privat, confirmate de organizatori prin aceeași modalitate.

Minim dress-code de eleganță: doamne şi domnişoare - rochie sau fustă; domni - pantaloni lungi, pantofi, cămașă", au transmis reprezentanții Asociației "Prahova în Acțiune", organizatorii evenimentului (VEZI DETALII).

Foto: Prahova în Acțiune

Back To Top