Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii ploieșteni au efectuat, joi, percheziții la domiciliul unui ploieștean de 37de ani bănuit că le-ar fi abuzat și violat pe fiicele minore ale concubinei sale. Individul a fost săltat de acasă și dus la audieri.

 

Joi, în acest dosar au avut loc percheziții, la domiciliul persoanei care este bănuită de comiterea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. La descinderi au participat polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești și lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvârșit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală și trei fapte de rele tratamente aplicate minorului, față de cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9-13 ani. În urma acestor percheziții, o persoană a fost adusă la sediul poliției pentru audieri și ulterior a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentată instanței de judecată, cu propuneri legale", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top