Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un șofer tras pe dreapta, joi după-amiază, pe Bd. Republicii, din Ploiești, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii care l-au testat au descoperit că acesta se urcase la volan drogat.

 

"La orele 18:05, pe Republicii, în zona Cablului Românesc, a fost depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din municipiul Ploiești care, în urma testării cu aparatul DRUGTEST , rezultatul a fost pozitiv. Cu această ocazie, conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost deschis dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fiind sub influența substanțelor stupefiante", a anunțat IJP Prahova.

Joi, în intervalul 16:30-18:30, în municipiu a avut loc o amplă acțiune în care au fost angrenați un număr de 223 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și 41 de jandarmi, obiectivul fiind identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă legislația rutieră, a persoanelor care efectuează acte de comerț ilicit în zona piețelor, a celor bănuite de comiterea de furturi din buzunare pe principalele trasee de transport în comun, precum și a persoanelor care încalcă normele de conviețuire socială (VEZI DETALII).

Două dosare penale au fost întocmite, în intervalul respectiv, pentru infracțiuni la regimul rutier. Un caz a fost cel al șoferului prins drogat la volan, iar al doilea al unei persoane depistate conducând fără a deține permis auto pentru nicio categorie de vehicule.

Foto: IJP Prahova

Back To Top