Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două mașini în care se aflau șase persoane, inclusiv un minor, au fost implicate vineri, în jurul orei 15.00, într-un accident petrecut pe DN 72, aproape de Ploiești, în zona Crângul lui Bot.

 

ISU Prahova a anunțat că a trimis la fața locului echipaje de stingere, prim-ajutor și descarcerare, informațiile indicând șase persoane implicate, inclusiv un copil de 3 ani. Minorul și trei adulți au fost preluați imediat și asistați medical, iar după evaluare transportați la spital.

Sursa citată menționează că este posibil ca și în cazul alto persoane să fie luată măsura transportării la SJU, pentru investigații suplimentare și îngrijiri medicale.

Între timp, polițiștii au reușit să determine cum s-a produs impactul. De vină ar fi, se pare, o șoferiță de 19 ani care se îndrepta dinspre Strejnic spre DN 72 când a pătruns pe contrasens, mașina sa izbindu-se de cea condusă de un bărbat de 29 de ani.

În zonă, traficul este blocat.

Foto: IJP Prahova

Back To Top