Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Administrația locală a anunțat că luni încep înscrierile în cadrul Programului de voluntariat al Poliției Locale Ploiești. 50 de ploieșteni vor fi selectați.

 

Înscrierile se pot face între 28 octombrie și 15 noiembrie, de luni până vineri, în intervalul 10.00- 13.00, la sediul Poliției Locale de pe Bd. Independenței. Dosarul trebuie să cuprindă cerere, copie act de identitate, cazier judiciar, adeverință eliberată de către medicul de familie că persoana nu se află în evidență cu boli contagioase și neuropsihice.

În program se poate înscrie orice persoane majoră, fără cazier judiciar sau antecedente penale, care consimte benevol să acționeze ca voluntar și are capacitate deplină de exercițiu, care are cetățenia română și domiciliul pe raza municipiului Ploiești și care este cunoscută ca având o conduită civică în comunitate.

50 de persoane urmează a fi selectate, pe bază de interviu.

"Programul de voluntariat se adresează ploieștenilor cu spirit civic, care vor să se alăture reprezentanților Poliției Locale Ploiești, în activitățile pe care aceștia le derulează în vederea menținerii și respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.  În cadrul Programului de voluntariat, persoanele selectate vor acționa în zona de domiciliu, prin sesizarea și transmiterea faptelor de natură contravențională din domeniile de activitate ale Poliției Locale Ploiești, prin Dispeceratul instituției, la numărul de telefon 0244/954, precum și prin intermediul altor instrumente de comunicare puse la dispoziția voluntarilor în acest sens.  Totodată, voluntarii vor aduce la cunoștința polițiștilor locali faptele astfel surprinse, îi vor însoți pe aceștia la fața locului, putând avea și calitatea de martor. De asemenea, voluntarii vor avea obligația de a păstra confidențialitatea datelor și de a transmite informații clare și precise, cu respectarea ariei de competență a Poliției Locale Ploiești. Programul de voluntariat este o activitate ce se desfășoară conform prevederilor Legii nr.78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România", au transmis reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Back To Top