Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Semnale repetate privind poluarea au fost lansate, la Ploiești, în ultimele zile, de diverse organizații civice și cetățeni (VEZI DETALII). Și Asociația "Prahova în Acțiune" a dat publicității valori record înregistrate de primul aparat independent de măsurare instalat în municipiu.

 

"Iată ce a înregistrat aparatul nostru de măsurat calitatea aerului instalat în Ploiești (cartier Bariera Bucov). Graficul indică poluare masivă de seara până dimineața, ceea ce demonstrează că poluarea cu microparticule nu este cauzată de emisiile autoturismelor, ci de activitatea industrială. Valorile maximale au fost înregistrate în seara de 25.10.2019, în intervalul orar 21:00-23:30", au subliniat reprezentanții Asociației "Prahova în Acțiune".

Zile întregi, mai multe stații de monitorizare din municipiu au indicat valori uriașe la PM 10 (VEZI DETALII).

Miercuri seară, la Ploiești va avea loc și un marș împotriva poluării (VEZI DETALII).  

Din martie, ploieștenii au la dispoziție un nou mijloc de măsurare a calității aerului din municipiu. Primul aparat independent de măsurare a fost instalat în oraș de Asociația "Prahova în Acțiune", dispozitivul determinând concentrația de particule în suspensie, dar și alți poluanți.

Informaţii în timp real despre calitatea aerului din Ploiești pot fi găsite pe site-ul www.aerploiesti.ro (VEZI DETALII).

Back To Top