Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Familia unei femei din comuna Bertea a reclama duminică, în jurul prânzului, dispariția acesteia. Prahoveanca ar fi plecat de la domiciliu la începutul săptămânii trecute, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viață.

 

Sesizarea a ajuns duminică, în jurul orei 12.30, la Poliția Orașului Slănic. Nicoleta Ungureanu ar fi plecat de acasă pe 12 noiembrie și de atunci nu a mai revenit la domiciliu.

Femeia are 47 de ani, 1,60 metri înălțime, aproximativ 80 de kilograme, păr drept vopsit roșcat, ten deschis, ochi căprui și nu prezintă semne particulare.

La momentul dispariției purta blugi de culoare albastră, geacă din fâș de culoare neagră și era încălțată cu adidași roz. Aceasta are asupra sa și o geantă de voiaj, mai informează IJP Prahova.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa foto: IJP Prahova

Back To Top