Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două maşini, în care se aflau în total şapte persoane, s-au ciocnit, luni, pe Drumul Naţional 1, în Sinaia. În urma impactului, patru adulţi şi un minor au fost răniţi, copilul fiind transportat de urgenţă la spital.

Accidentul rutier s-a produs luni, în jurul orei 13.30, pe DN 1, aproape de Mefin Sinaia, a anunţat Poliţia Prahova. În cele două autoturisme se aflau şase adulţi şi un copil. Toţi au fost evaluaţi de echipajele medicale ajunse de urgenţă la faţa locului, a transmis ISU Prahova, care a mobilizat un echipaj de stingere și unul de prim ajutor. Ulterior, ISU a suplimentat numărul de echipaje de prim ajutor cu încă două.

După evaluarea pasagerilor, ISU Prahova a anunţat că sunt cinci răniţi. Este vorba despre patru adulţi şi un copil, acesta fiind de altfel şi preluat de un echipaj medical şi transportat de urgenţă la spital.

Totodată, Poliţia Prahova a precizat că accidentul s-a produs după ce un autoturism care se deplasa pe sensul Braşov-Ploieşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o maşinp care circula regulamentar. Traficul pe sensul Ploieşti-Braşov se desfăşoară dirijat, alternativ.

(Foto: arhivă)

Back To Top