Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Omul de afaceri Georgian Godeanu a preluat funcția de președinte în cadrul "Prahova în Acțiune", au anunțat, marți, reprezentanții aosicației care s-a făcut remarcată la nivelul comunității locale prin de administrație publică, proiectele sociale și educative derulate în Ploiești și în județ, cu un impact extraordinar.

 

Geoargian Godeanu nu este străin de activitățile pentru comunitate. Numele lui poate să vă fie cunoscut de la Clubul de Networing, o inițiativă pe care a pus-o în aplicare, acum aproape cinci ani, alături de Florentina Lungu.

În cadrul Asociației "Prahova în Acțiune", Georgian Godeanu lucrează alături de o echipă care a propus, prahovenilor, proiecte precum programul gratuit de pregătire în administrație "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!", coordonat de conf. univ. dr. Mihai Apostolache (VEZI DETALII), "Târgul urban de ateliere" (VEZI DETALII), "LICEENI@WORK" sau "Tocuri pe biciclete" sau CoderDojo (VEZI DETALII).

Sursa foto: Facebook

Back To Top