Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un băiat de 15 ani a plecat, luni seară, fără aprobarea personalului, din centrul deplasament din Plopeni. Angajații unității au sesizat imediat Poliția, care a lansat un apel către populație, pentru găsirea rapidă a minorului.

 

Alexandru Bălțescu ar fi plecat din centrul de plasament luni, în jurul orei 20.00, fără aprobarea personalului și fără a se cunoaște destinația. Imediat, angajații unității i-au alertat pe polițiștii din localitate.

Băiatul are 1,75 m înălțime, aproximativ 70 de kilograme, ten măsliniu, păr de culoare neagră și tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției, minorul purta blugi de culoare albastră, hanorac de culoare verde, pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Update - Mionorul a fost depistat pe raza municipiului Ploiești, a anunțat joi, pe 21 noiembrie, IJP Prahova. Băiatul le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Foto: IJP Prahova

Back To Top