Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Ionuț Alberto Petre are 21 de ani, este din comuna Balta Doamnei și este unul dintre șefii promoției din toamna 2019, la Școala de Pompieri "Pavel Zăgănescu" de la Boldești. Orfan și, vreme de câțiva ani, pribeag prin străinătate, încercând să-și facă un rost, nu a putut uita că a salvat viața unui copil, moment care l-a marcat și i-a arătat, într-o clipă, că își dorește să fie salvator de meserie.

 

Alberto a rămas  orfan de mamă când avea numai 9 ani și a fost crescut de bunică. Acum doi ani, un eveniment avea să-i decidă cariera. Mersese la magazin, pentru a face niște cumpărături, și chiar atunci în apropiere a avut loc un accident rutier grav, care a ucis două persoane și a rănit alte două, inclusiv un copil.

El a fost cel care l-a scos pe micuț dintre fiarele contorsionate, iar apoi, cu ajutorul a doi paramedici aflați, de asemenea, întâmplător în zonă, i-a acordat primul ajutor.

A fost clipa în care și-a dat seama că vrea să urmeze o carieră care să-i permită să facă din salvarea de vieți o meserie. Și s-a gândit să devină pompier, dar înainte de a începe pregătirea a lucrat ca șofer, prin străinătate, împins de nevoile materiale.

A fost admis la Școala de la Boldești în ianuarie 2019, la specializarea maistru militar auto, și a absolvit cu cea mai mare medie, urmând, acum, să fie încadrat în structurile Poliției. Astăzi, alături de cei 300 de colegi de promoție, ia parte la ceremonialul de avansare în grad, iar de acum încolo își va trăi visul: va fi salvator pentru tot restul vieții.

Întreaga poveste a tânărului prahovean o puteți citi pe www.observatorulph.ro.

Sursa foto: observatorulph.ro

Back To Top