Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii Secției nr. 1 Ploiești și jandarmii au organizat, miercuri după-amiază, o razie în zona Halelor Centrale, încheiată cu zeci de amenzi și un dosar penal.

 

IJP Prahova anunță că, în cele două ore de verificări, au fost legitimate 134 de persoane, au fost controlate 17 autovehicule și 27 de societăți comerciale/producători agricoli, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 23.400 lei. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării, diferite bunuri alimentare şi nealimentare, precum: 488 perechi de încălțăminte, 324 articole vestimentare, 49 de bunuri electrice (uscătoare, perii, ondulatoare de păr), 55 lenjerii de pat/pilote, 238 kg fructe şi legume și 1.000 de țigarete, valoarea acestora ridicându-se la peste 41.000 lei.

Oamenii legii au întocmit un dosar enal după ce, la o societate comercială, poliţiştii au identificat mai multe articole vestimentare, oferite la vânzare, care purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi pentru care nu existau certificate de conformitate eliberate de firmele producătoare.

De asemenea, un comerciant a fost sancționat contravențional întrucât a expus spre vânzare 50 de pachete de țigări, fără a deține documente legale de proveniența.

Cu o sancțiune contravenționala şi cu marfa confiscată s-a ales şi o femeie din localitatea Boldșsti-Scăeni, care comercializa 238 kg de fructe şi legume, fără documente de proveniență.

În cadrul raziei au fost derulate și acțiuni preventive, prin distribuirea a 350 de pliante în cadrul campaniilor de prevenire a furturilor din locuințe şi din autoturisme.

Foto: IJP Prahova

Back To Top