Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Actorii Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești încep în forță noul an, anunțând două premiere pregătite de secțiile Revistă și Dramă.

 

Pe 31 ianuarie, Nico și colegii săi de la Teatrul de Revistă "Majestic" vor juca pentru prima dată în fața publicului spectacolul "Suflet pereche", "o călătorie muzicală emoţionantă, ce o va avea în prim-plan pe Nico, căreia i se alătura Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Căpanu, acompaniaţi de Orchestră şi Baletul Majestic. Melodii reprezentative din repertoriul artistei, dar şi acordurile unor cântece româneşti binecunoscute, vor delecta iubitorii de toate vârstele ai muzicii de calitate. Regia, scenariul şi selecţia muzicală îi aparţin lui George Liviu Frâncu, iar scenografia a fost realizată de Ovidiu Pascal".

Un alt eveniment memorabil este programat în luna februarie. "«A douăsprezecea noapte», prima premieră din acest an a Secției Dramă, programată pentru a doua jumătate a lunii februarie, îl readuce la Ploiești pe regizorul Cristi Juncu. După succesul de care s-a bucurat cu spectacolul «The Night Alive», de Conor McPherson, montare ce a făcut parte din selecția ediției din 2018 a Festivalului Național de Teatru, de această dată, regizorul și-a îndreptat atenția către binecunoscutul text clasic al lui William Shakespeare, semnând și traducerea și adaptarea acestuia. Echipa de scenografi cu care a colaborat la acest proiect este formată din Cosmin Ardeleanu (decor) și Andrada Chiriac (costume), pe scenă urmând a fi recreate atmosfera și personajele pline de culoare din penultima comedie scrisă de marele autor englez. În distribuție îi veți regăsi pe Vlad Zamfirescu, Cristian Popa, Andrei Radu, Theodora Sandu, Florentina Năstase, Ioan Coman, Bogdan Farcaș, Paul Chiribuță, Alin Teglaș, Karl Baker, Ion Radu Burlan, Lucian Ionescu și Ioana Farcaș", au anunțat reprezentanții teatrului din Ploiești.

Foto: Miriam Dumitrescu via teatruploiesti.ro

Back To Top