Categorie: Știri locale

Primarul din Dumbrava, Marian Apostol, a lansat, recent, un apel către locuitorii satelor Cornu de Sus, Ciupelnița și Dumbrava, pentru depunerea cererilor în vederea extinderii sistemului de distribuție a gazelor pe străzile laterale. Tot în această lună, în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intecomunitară "Util Serv Gaz 2010", a fost adoptată o hotărâre privind extinderea rețelei de gaze în mai multe localități, inclusiv în satele Zănoaga, Trestienii de Sus și Trestienii de Jos, din comuna Dumbrava.

 

Edilul comunei a anunțat că, "urmare Protocolului încheiat între Primăria Dumbrava și SC MegaConstruct SA, începând cu data de 03.02.2020 se depun cereri-tip pentru extinderea sistemului de distribuție cu gaze în comuna Dumbrava, pe toate străzile laterale. Pentru fiecare stradă, Primăria a delegat o persoana responsabilă cu completarea și centralizarea cererilor".

Ulterior, pe 14 februarie, la Primăria Gherghița, a avut loc Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Util Serv Gaz 2010", prilej cu care a fost adoptată o hotărâre privind extinderea rețelei de gaze în sate din Dumbrava, Drăgănești și Gherghița.

Potrivit primarului Marian Apostol, în Dumbrava sunt vizate Zănoaga, Trestienii de Sus și Trestienii de Jos. Edilul a precizat că, pentru acest proiect, sunt gata studiul de fezabilitate și a fost adoptată soluția tehnică, urmând să fie emisă autorizația de construire.

Ilustrație arhivă

Back To Top