Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Relaxarea măsurilor de distanțare socială în contextul pandemiei Covid-19 reprezintă un moment important pentru mare parte din prahovenii, care așteaptă de luni bune să-și efectueze analizele medicale de laborator absolut necesare.

 

Potrivit reprezentanților Spital AS Medica, pacienții beneficiază de serviciile medicale de laborator la program normal, de luni până vineri, între 08.00 și 10.30.

”Pacienții ne pot contacta fie la numărul de telefon: 0371.402.090 (în intervalul 08:00-10:30), fie pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, reamintim că lucrăm cu Casa de Asigurări de Sănătate - Prahova, prin urmare analizele cu bilet de trimitere de la medicul de familie se fac GRATUIT! ”, susțin reprezentanții Spital AS Medica.

Centrul de Recoltare Analize Medicale Spital AS Medica este situat în Ploiești, pe strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin nr. 5.

centru recoltare analize as medica locatie

Back To Top