Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. a anunțat că ar putea lua măsuri pe fondul consumului excesiv de apă cu care se confruntă în această perioadă, situația fiind agravată de lipsa precipitațiilor.

 

Reprezentanții operatorului spun că, "în aceste condiții, ar putea fi necesar ca pe timp de noapte, pentru refacerea rezervelor de apă, societatea HIDRO PRAHOVA să introducă un program de distribuţie a apei. Măsura se va implementa numai dacă va exista riscul ca, pe timp de zi, apa să nu poată fi furnizată în regim continuu, la parametrii de debit și presiune corespunzători, la nivelul branșamentului utilizatorului.

În această situație, vă informăm că în perioada 15 – 18 mai 2020, furnizarea apei pentru abonații din oraşul Urlaţi ar putea fi întreruptă în intervalul orar 24.00 – 05.00".

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat în scris Primăria orașului Urlați cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică pentru furnizarea apei tuturor abonaților din localitate.

HIDRO PRAHOVA SA a lansat, încă de luna trecută, un apel către abonați, de a folosi apa strict pentru gospodărie și de a renunța la utilizarea apei potabile în activități agricole sau de grădinărit, în scopul evitării unor deficiențe în procesul de distribuție (VEZI DETALII).

"Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. HIDRO PRAHOVA SA a intensificat programul de monitorizare a calității apei distribuite, urmând ca cetățenii să fie informați constant cu privire la valorile indicatorilor de potabilitate a apei, conform reglementărilor în vigoare", au mai transmis reprezentanții operatorului.

Back To Top