Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat din Prahova urmează să fie cercetat penal, după ce a fost prins de o patrulă de jandarmi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, transportând trei iezi. Deşi individul a argumentat că i-a cumpărat, jandarmii au ajuns la concluzia că animalele fuseseră furate de la o societate din zonă, Indicentul s-a petrecut în satul Diţeşti, comuna prahoveană Filipeştii de Pădure.

 

"Furt de iezi in miez de noapte.În data de 17.05.2020, în jurul orelor 02.10, o patrulă de jandarmi din cadrul I.JJ.PRAHOVA, a depistat pe raza loc. Ditesti, str. Franceza Mare, sens de mers către D.J.720, un atelaj hipo tractat de un cal, în care se aflau un barbat si doi minori în varsta de 13 ani, respectiv 15 ani, care transportau trei iezi. În urma verificărilor efectuate, persoana adulta a declarat că a cumparat animalele de la cei doi minori pentru suma de 100 ron. Ajungând la domiciliile minorilor, lucrătorii jandarmi au discutat cu părinții acestora care au declarat ca nu dețin aceste animale. Ulterior aceștia au recunoscut că au sustras animalele din incinta unei societati din apropiere. Persoanei adulte i-au fost întocmite actele de sesizare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 229 din Codul Penal, iar animalele au fost predate persoanei vătămate", a anunţat IJJ Prahova, într-un comunicat transmis duminică.

"Cel în cauză și documentele întocmite au fost predate organelor de urmărire penala, pentru continuarea verificărilor", a mai precizat IJJ Prahova.

(Sursa foto: IJJ Prahova)

Back To Top