Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Poliţia a fost sesizată cu privire la un furt petrecut la o sală de fitness din vestul Ploieştiului şi a reţinut recent un suspect. Se pare că spargerea a fost dată la mijlocul săptămânii, în noaptea de miercuri spre joi, însă autorităţile au fost alertate abia sâmbătă. Practic, autorul şi-a "sincronizat" furtul astfel încât să prindă ultima noapte de stare de urgenţă, înainte de relaxarea restricţiilor.

 

"Ieri, 16 mai, Secția de Poliție nr.3 Ploiești a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 13/14 mai a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unei săli de fitness din zona de vest a municipiului, de unde ar fi sustras diverse bunuri. În urma cercetărilor, s-a reușit identificarea unui prahovean în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat și condus la sediul poliției pentru audieri. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore", a anunţat Poliţia Prahova.

"După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet, cu propunere legală", se mai arată în comunicat.

Back To Top