Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat de 42 de ani, din Vadu Săpat, care a plecat de acasă pe 6 mai și nu a mai dat, de atunci, niciun semn d viață, este căutat acum de Poliție.

 

Polițiștii din Mizil au fost sesizați abia aseară cu privire la dispariția lui Cristian Rânceanu, deși bărbatul a plecat de acasă încă de pe 6 mai. Acesta a plecat de la domiciliu în jurul orei 7.30, fără a preciza unde are de gând să ajungă.

Persoana dispărută are 1,80 metri înălțime, greutate circa 70 de kg, păr blond, drept, tuns scurt, ochi albaștri. Bărbatul nu prezintă semne particulare sau tatuaje vizibile.

La momentul plecării, prahoveanul purta pantaloni de culoare neagră, o bluză verde, pe cap o șapcă neagră și era încălțat cu adidași de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: IJP Prahova

Back To Top