Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

HIDRO PRAHOVA S.A va întrerupe temporar distribuția apei potabile în orașele Azuga şi Buşteni marți, pe 19 mai, pentru derularea unor lucrări.

 

Furnizarea apei potabile va fi oprită în intervalul 9.00 - 17.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare - igienizare a rezervoarelor din Staţia de tratare a apei Azuga, informează un comunicat al companiei. Măsura va afecta abonații HIDRO PRAHOVA din Azuga, precum și pe cei care locuiesc în Bușteni în cartierele Zamora și Piatra Arsă, respectiv pe străzile Griviței, Sirenei, Mihai Eminescu și Prahovei.

HIDRO PRAHOVA SA a informat în scris Primăriile orașelor Bușteni și Azuga în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit oprirea apei în intervalul precizat.

"Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", au precizat reprezentanții operatorului.

Back To Top