Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Muzeul Peleș se redeschide pentru vizitatori mați, pe 2 iunie, însă accesul publicului va fi permis numai în anumite condiții. Măsurile anunțate sunt menite să prevină răspândirea noului coronavirus.

 

Vizitarea Muzeului peleș a fost suspendată temporar, acum două luni, în contextul instituirii stării de urgență. Ea va fi reluată din 2 iunie, dar în condiții aparte.

Astfel, vizitatorii nu vor avea acces decât în grupuri de maxim cinci persoane, în fiecare sală/spațiu expozițional și doar dacă poartă măști de protecție. În plus, nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree) sau celor care prezintă  o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.

Reprezentanții muzeului de la Sinaia au anunțat că vor fi amplasate dispensere cu dezinfectant pe bază d alcool astfel încât vizitatorii să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în incintă, iar vizitele se vor desfășura astfel încât să fie asigurată distanța de minimum 2 m între persoane. Tocmai de aceea vizitarea se va face controlat, astfel încât nicio persoană să nu staționeze timp îndelungat în spațiile de vizitare, acest demers fiind necesar pentru fluidizarea traficului de vizitatori.

Biletul de acces la Pelișor costă între 5 și 20 lei/persoană, iar cel pentru un tur al peleșului, care include parterul și un etaj, costă între 15 și 60 lei de persoană. Cele mai mici tarife sunt valabile pentru elevi și studenți, în timp ce pensionarii beneficiază de o reducere de 50% din prețul întreg pentru un adult.

Foto: Facebook / Muzeul Național Peleș

Back To Top