Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un tânăr de numai 18 ani și-a pierdut viața, sâmbătă seară, după ce a fost accidentat grav de un tren Regio care circula pe ruta Brașov - București. Tragedia s-a produs între stațiile Florești și Buda.

 

Echipajele de urgență ajunse la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul victimei. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr ploieștean.

"Echipa operativă a constatat că la km feroviar 79+50m, lângă firul II de cale ferată, se afla o persoană, care a fost declarată decedată de cadrele medicale prezente la fața locului. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din Ploiești", a anunțat IJP Prahova.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă de către polițiștii din cadrul  Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Foto ilustrație

Back To Top