Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

După ce pe aleile din Parcul Municipal Vest au fost instalate limitatoare de viteză şi după ce Poliţia a început să facă razii aici, cursele ilegale de maşini s-au mutat, se pare, câteva sute de metri mai încolo, pe câteva străduţe laterale ale cartierului ploieştean Mitică Apostol. Câţiva localnici au reclamat că, sâmbătă, a fost mare tărăboi în zonă, cu drifturi şi probabil "liniuţe".

 

Oamenii spun că mai mulţi tineri şi-au etalat maşinile "tunate" şi au făcut drifturi, profitând de faptul că zona este mai izolată, iar poliţia trece rar pe aici. Se pare că distracţia s-a încheiat şi cu un accident rutier minor, după ce o maşină a "şters" un gard. Localnicii s-au plâns şi din cauza zgomotului puternic produs de motoarele turate. Unii dintre ei s-ar putea considera norocoşi... n-au auzit zgomotul de la maşini, pentru că era acoperit de manelele de la vecini.

În acest context, cu drifturi şi muzică la maxim, oricine se poate întreba ce păzeşte Poliţia. Reclamaţiile vin într-un moment în care se discută despre un conflict între Secţia 3 de Poliţie Ploieşti şi Poliţia Locală. Citiţi mai multe detalii AICI.

(Foto cu caracter ilustrativ)

Back To Top