Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Infrastructura și siguranța sunt cele două capitole  majore la care autoritățile au restanțe, în ceea ce privește Mitică Apostol, un cartier al Ploieștiului doar cu numele, așa cum s-a dovedit ani în șir. Și se dovedește în continuare.

 

La începutul lunii aprilie, în contextul stării de urgență, în cartierul Ploiești Vest (Mitică Apostol) a fost înființat un post permanent de Poliție (VEZI DETALII). Potrivit planificării, polițiștii locali trebuie să solicite, zilnic, și o patrulă formată din polițiști, care să acționeze în zonă.

Colaborarea a funcționat, cât de cât, pe durata stării de urgență. Acum, însă, un conflict mai vechi, cunoscut printre locuitorii cartierului, între Poliția Locală și Secție nr. 3 de Poliție Ploiești, a aruncat în aer parteneriatul. Practic, se pare că echipajul solicitat la Secția 3 este trimis în teren, numai că nu în Mitică Apostol.

Cristina Toma Cochinescu, unul dintre reprezentanții vocali ai ploieștenilor din Mitică Apostol, a anunțat că va face inclusiv o sesizare oficială cu privire la situația în care s-a ajuns și care alimentează starea de nesiguranță printre locuitorii cartierului.

"Potrivit Hotărârii nr.34 a Consiliului Local pentru Situații de Urgență, semnată de Primarul Municipiului Ploieşti, în Cartierul Mitică Apostol s-a înființat un post permanent de Poliție. Conform Planificării, Poliția Locală solicită în acest sens, zilnic, o patrulă formată din doi polițişti care să acționeze în zonă. De când a încetat starea de urgență, Secția 3 de Poliție trimite aceste echipaje în teren, însă nu în Mitică Apostol, ci oriunde altundeva. Există un conflict deschis între Poliția Locală şi Secția 3 de Poliție (Poliția Municipală), fapt ce nu mai reprezintă o surpriză.

Având în vedere că cei care suferă în urma acestui conflict sunt locuitorii Cartierului Mitică Apostol, voi solicita oficial soluționarea acestei probleme care a devenit de domeniul absurdului", a anunțat aceasta.

Back To Top