Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Din cauza pandemiei, autorităţile din comuna prahoveană Păuleşti au fost nevoite să ia măsuri speciale la ediţia din acest an a Sărbătorii Cireşelor, eveniment devenit o tradiţie în localitate. Vor lipsi cireşele, va lipsi publicul de la concertele în aer liber, dar organizatorii promit că nu va lipsi şi distracţia, care se va muta în mediul online. Spectacolele vor putea fi urmărite duminică pe pagina de Facebook a Primăriei şi pe aplicaţia ZOOM, unde şi spectatorii vor avea posibilitatea să intre în direct.

 

"Sarbatoarea Cireselor va avea loc si anul acesta, ONLINE, pe pagina de Facebook Primaria Comunei Paulesti Prahova, duminica, 31 mai, incepand cu ora 15:30", au anunţat organizatorii, într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare.

"Nicu Paleru, Anda Adam, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Amna, Alesis, Nico, Carmen Radulescu, Vasi Carabut, Mihaeala Cristina Coman sunt artistii invitati. Cei care doresc sa apara online alaturi de artistii invitati si sa le arate cum se distreaza pe muzica lor, pot accesa linkul: https://us02web.zoom.us/j/3401781803 Join Zoom Meeting Meeting ID: 340 178 1803. Eveniment organizat de Primaria Comunei Paulesti Prahova, in colaborare cu FaxMedia Fest - Organizator evenimente publice si private. Transmisie LIVE Musik Sound. Va asteptam cu drag!", se mai arată în mesaj.

Back To Top