Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Moarte suspectă! Astăzi, în jurul orei 12.30, poliţiştii prahoveni au fost sesizați cu privire la faptul că pe podul de cale ferată dintre stațiile Blejoi și Scăieni se află o persoană de sex bărbătesc, spânzurată de balustrada podului.

 

"Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind găsită la km feroviar 11+400 m. Din păcate, cadrele medicale prezente au declarat decesul persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat de 59 ani, din localitatea Boldești - Scăieni, județ Prahova. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei", a anunţat IPJ Prahova.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au mai transmis reprezentanţii IPJ Prahova.

Back To Top