Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat din Ploieşti a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean cu un hematom în zona genitală şi a fost operat miercuri. El susţine că a fost bătut de către mascaţi, în timpul unei percheziţii domiciliare, iar rudele reclamă că şi fiul acestuia, minor, ar fi fost încătuşat şi lovit cu bestialitate. Poliţia Prahova a transmis astăzi un punct de vedere oficial, anunţând că incidentul este cercetat de Parchet.

 

Rudele bărbatului au povestit pentru ziarulincomod.ro că acesta a primit miercuri dimineaţă, undeva imediat după ora 6.00, o "vizită" din partea mascaţilor. Oficial, el a fost imobilizat de poliţişti, însă imediat după a început să acuze stări de rău. A fost dus la audieri, iar de acolo la spital, după ce starea lui s-a agravat. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Ploieşti, pentru scoaterea unui hematom format la un testicul.

"În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale au desfășurat percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie furt din locuințe și din auto, ocazie cu care mai multe mandate de aducere au fost puse în executare. Una dintre persoanele conduse la sediul poliției a acuzat dureri, fiind solicitată intervenția ambulanței. Persoana a fost transportată la spital, unde a rămas pentru investigații medicale. În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale, a fost sesizată unitatea de parchet competentă", a comunicat, joi, IPJ Prahova.

Back To Top