Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Teatrul de Animație pentru copii și tineret "Imaginario" reia, în acest weekend, reprezentațiile cu spectatori, acestea urmând să fie organizate, pentru început, în aer liber, cu un număr redus de participanți.

 

Primele spectacole sunt programate sâmbătă și duminică. În total, la acest sfârșit de săptămână, echipa va susține patru reprezentanții.

"Avem bucuria de a vă anunţa că, începând din această săptămână, vom depăşi limitele ecranului care a ţinut loc de scenă în ultima perioadă şi ne vom revedea în spaţii de joc în aer liber, organizate în conformitate cu normele de protecţie şi distanţare socială reglementate de autorităţi.

Cei care deschid seria întâlnirilor în aer liber sunt colegii noştri de la Teatrul de Animaţie pentru copii şi tineret IMAGINARIO, care vă aşteaptă în acest sfârşit de săptămână în lumea plină de culoare a poveştilor lui Ion Creangă.

Sâmbătă, 6 iunie, de la orele 10.30 şi 12.00, vom fi părtaşi ai aventurilor unui erou nemuritor al snoavelor populare româneşti în spectacolul «D’ale lui Păcala», iar duminică, de la aceleaşi ore, vom putea urmări una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite poveşti ale copilăriei, transpusa scenic în spectacolul «Capra cu trei iezi».

Reprezentaţiile vor fi susţinute în curtea Teatrului de Animaţie, situat pe Bd. Independenţei, nr.14., numărul maxim de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele patru reprezentaţii fiind de 35", au anunțat reprezentanții Teatrului "Toma Caragiu" Ploiești.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului (tel. 0244.522.774).

Foto: teatruploiesti.ro

Back To Top