Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un hoț minor, din Ploiești, a fost surprins chiar după comiterea unui furt din magazin. Adolescentul a agresat și un angajat al unității respective, în încercarea de a scăpa, dar cursa lui a fost oprită rapid de un polițist aflat în timpul liber și care, întâmplător, s-a aflat în zonă în momentul producerii incidentului.

 

"Joi, 4 iunie, în jurul orei 18:40, un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească, aflat în timpul liber, a reușit prinderea în flagrant a unui tânăr de 16 ani, imediat după ce acesta sustrăsese un articol vestimentar, dintr-un magazin situat în zona de nord a municipiului Ploiești.

Colegul nostru a intervenit cu promptitudine pentru prinderea și imobilizarea tânărului, care anterior, în încercarea de a-și asigura scăparea, agresase fizic un angajat al unității comerciale, care pornise în urmărirea lui, în scopul de a-i împiedica fuga.

Verificările au continuat la sediul Poliției, cercetările vizând săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, ulterior, față de persoana în cauză, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Apreciem prezenţa de spirit a polițistului şi îi mulţumim pentru intervenția sa", a anunțat IJP Prahova.

Back To Top