Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un incendiu a cuprins parterul şi etajul unei locuinţe din oraşul prahovean Comarnic şi s-a extins şi la un service din apropiere. Prompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de cinci ore, au evacuat mai multe autoturisme şi bunuri şi au reuşit în cele din urmă să lichideze incendiul, însă după ce acesta a produs pagube însemnate. Din fericire, potrivit primei informări transmise de ISU Prahova, nimeni nu a fost rănit.

"Un incendiu violent a izbucnit vineri seara, în jurul orei 23:24, în localitatea prahoveană Comarnic. Vâlvătaia a cuprins rapid o locuință compusă din etaj și mansardă, flăcările extinzându-se și la un service auto, pe o suprafață de aproximativ 110 mp. Totodată, din serviciul auto au fost evacuate 6 autoturisme. Pompierii prahoveni au acționat cu 5 echipaje de stingere, depunând eforturi susținute pe parcursul a cinci ore până ce incendiul a fost lichidat. Flăcările au produs pagube însemnate, constând în acoperișul locuinței, patru camere la mansardă, mobilierul, aparatura elctrocasnică și electrică, centrala termică, îmbrăcăminte, tâmplărie, cinci încăperi situate la parter, obiecte sanitare. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un aparat electronic lăsat sub tensiune", a transmis ISU Prahova sâmbătă dimineaţă.

Un alt incendiu a izbucnit vineri seara, în jurul orei 22:36, la o magazie din satul Scurtești, localitatea Ștefești. La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de stingere. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la magazia contruită din lemn cu învelitoare șindrilă. Focul a cuprins rapid toate obiectele depozitate în anexă, respectiv 15 mc lemn de foc, două motoscutere, un motor electric, o butelie, 10 mc cherestea și 15 păsări, a mai anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precizând că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza focului deschis în spații închise, respectiv de la o lampă pe combustibil.

(Sursa foto: ISU Prahova)

Back To Top